Extra grip: vierwielaandrijving voor nieuwe Opel ComboGeen taak te zwaar: 4x4 Combo biedt beste laadcapaciteit, brandstofefficiëntie en tractie.

Professionals die een compacte bestelwagen van een Duits merk willen, die niet alleen de beste laadcapaciteit, brandstofbesparing en CO2-efficiëntie in zijn klasse biedt, maar ook de extra grip van een instelbare vierwielaandrijving, kunnen de Opel Combo bestelwagen nu toevoegen aan hun boodschappenlijst. Dankzij zijn krachtige vierwielaandrijving komt de nieuwe Combo waar hij wil, wanneer hij wil.

De 4x4-conversie van de Combo wordt uitgevoerd door Dangel tegen de prijs van 6.900 euro (aanbevolen catalogusprijs in België, excl. btw). De Elzasser tractie-experts waren nauw betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van de nieuwe Combo, die door een jury van journalisten uit 25 Europese landen werd verkozen tot “International Van of the Year 2019”. De stuur- en ophangsystemen zijn bijvoorbeeld geoptimaliseerd voor vierwielaandrijving en reeds geïnstalleerd in de fabriek voor maximale efficiëntie.

De toegevoegde vierwielaandrijving is dus op maat gemaakt voor de Combo, die daardoor een spannende rijervaring biedt.